CASA GLORIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Casa Gloria. Meer weten? Ontdek meer

27 apr 2024 om 16:22 The smallest portion ever, very disappointed
2 mrt 2024 om 21:53 Zeer lekker, mooie porties, correct in levering
4 okt 2023 om 19:22 This was the first time I ordered Casa Gloria (have ordered again since) I liked it a lot. Their portones are big. Tasty and good quality.
4 okt 2023 om 19:17 This is the second time I order Casa Gloria and I really like it! Very good quality. I love Spanish food, so this has been a great finding. Can’t wait to try their paella.
15 sep 2023 om 17:07 The food was fine, but the delivery, my god. Driving down wrong roads multiple times only to call me to tell me she's in front of the door when I can clearly see on the app she's two streets down. I had to go all the way down there to get my food
28 jun 2023 om 14:36 Ontzettend lekker! Ik ga hier vaker bestellen! Ik heb de Empanada de carne gegeten en de El Iberico y El Quijote
24 jun 2023 om 19:10 Super lekker eten en vriendelijk geholpen. Ik heb al vaak besteld hier en ben nooit teleurgesteld:)
17 mrt 2023 om 20:17 Schandalig duur (20€) voor wat een klein kommetje Paella zeevruchten bleek te zijn, met diepvrieszeevruchten die hard, droog of rubberachtig van textuur zijn, niets van groentjes erin (geen erwtjes) en heel slecht van smaak. Slechtste paella ooit.
7 dec 2022 om 12:30 heel lekkere spaghetti, enkel heb ik geen cola zero ontvangen terwijl deze wel betaald was.
8 okt 2022 om 15:56 Heel lekker gegeten!! En wat een service!! Met dank aan Dwayne
16 jul 2022 om 8:39 Heel lekker gegeten. TOP! Extra pluspunt voor de milieuvriendelijke verpakking. Levering heel vlot en met vriendelijkheid bezorgd.